onsdag 16. mars 2016

Nyhetsmail fra Sandem Helsekost.

Åpne i nettleser   |   Meld deg av

Hei hei Lavkarbobloggen

Lageret er atter en gang fyllt opp med varer fra USA, men vi fikk
litt mindre tortillalefser og pitabrød enn det vi ønsket, så her kan
det dessverre bli tomt iløpet av kort tid igjen. Ny bestilling er lagt
inn, men det blir nok ikke sendt før etter påske.

Det har kommet en del tilbakemeldinger på det nye mørke brødet
vårt, og de har så langt utelukkende vært positive. Det går stort
sett på bedre
smak og konsistens enn det lyse brødet.

Selvfølgelig har vi også denne gangen noen gode tilbud, blandt
annet har vi satt ned prisen på Adams pizza og vårt eget økologiske
lavkarbobrød, og vi kjører halv pris på den fantastiske oljeblandingen
fra Udo's Choise. Du finner de på tilbudstorget.

OBS! Grunnet uforutsette omstendigheter må vi forandre åpningstiden

på lageret denne gangen. Ny tid er 17:00 - 20:00

Lørdag 19/3 mellom klokken 17:00 og 20:00 holder vi åpent på lageret.
Det betyr at du kan komme og handle direkte hos oss. Vi holder til på
Lørenskog,
adressen er Solheimsveien 50. Inngang på baksiden av bygget,
og det står Sandem Import & Engros på døra.

Vi har ikke kortterminal, men det er mulig å betale med kort i nettbutikken.
Husk BankID eller kodebrikke eller hva du nå bruker. Ellers er det cash
gjelder. Og skulle du ikke finne frem, eller ikke rekke det innenfor den
tiden vi har satt opp så ringer du oss på 90681585 så hjelper vi deg frem,
og vi kan også være der litt lenger dersom det er nødvendig.

Så da ønsker vi deg velkommen til et besøk hos oss. :)

Dersom det er noen varer du savner hos oss så er vi åpne for forslag
til nye produkter. Send oss en mail. :)


Ellers er lageret godt fyllt opp med Jell-O og våre bakemikser samt
de populære dressingene og sausene fra Walden Farms.

Da gjenstår det bare å ønske deg en riktig god påske. :)

Mvh
Sandem Helsekost



Du er påmeldt e-postlisten til Sandem Helsekost / Lavkarbohuset Norge med sofiajensen01.lavkarbo@blogger.com

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar