Fine under opplæring stilte et spørsmål her om dagen, som jeg har tenkt mye på hva jeg skal svare til. Eller, ikke hva jeg skal svare, men hvorfor svaret er som det er. Hun lurte på hva mitt forhold til økologisk mat er, og om jeg bruker mye økologisk mat.

Svaret er noe sånt som dette:
Jeg synes økologisk mat bærer med seg viktige prinsipper. Jeg titter etter økologisk mat når jeg handler, særlig grønnsaker. Men likevel er det lite økologiske varer totalt sett i skap og skuffer her hjemme.
Det handler nok egentlig om at utvalget gjerne ikke er så stort og i tillegg at jeg er mer opptatt av å kjøpe rene varer enn at de skal være økologiske i tillegg. Her på bloggen har jeg tenkt noe av det samme. Økologisk er flott, men det kan bli for mye for mange at de skal passe på det også - i tillegg til å passe på mengde karbohydrater, antall e-stoffer, ingredienslistene.
Hva tenker dere? Jeg skulle gjerne vært litt flinkere til å bruke mer økologisk, når det er mulig!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar