I helgen har vi rett og slett spist god mat, selv om det er jeg som var kokken. Dessverre ble det dårlig med bilder...
Lørdag testet vi lammeribbe fra Gilde Gourmet. Det var god kvalitet på kjøttet. Jeg fulgte stekeforslaget på pakken, og det ble mørt og nydelig. Jeg servererte diverse tilbehør: bakt hvitløk, rosenkål, løk stekt med bacon og kantareller. Tilbehøret ble veldig godt, og passet så godt til lam! Jeg er ikke så erfaren med å lage lam utover fårikål, så jeg var iallfall strålende fornøyd:)
En annen ting jeg ikke er så god til å lage, er saus. Jeg er ikke så glad i det selv, nemlig. Derimot er jeg flink til å være kreativ med det jeg har. Og dermed ble det en intens løksaus til dagens middag, og den var såååå god! Jeg hakket en stor løk i biter, og stekte den i smør til den ble hvit og blank. Da blir den også søt. Når løken var blank, helte jeg på 1 dl fløte og krydret godt med pepper og lot det koke et par minutter. Så enkelt og så godt!
Løksausen skimtes nesten under den veldig gode danske koteletten, kjøpt i Sverige ;)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar