Jeg våknet selvfølgelig like tidlig som jeg alltid gjør. Det er sjelden fare for at jeg forsover meg! Litt rart er det å ikke sitte under pleddet med Mira akkurat nå, men hun gledet seg så til å sove borte. Jeg har ikke dårlig samvittighet :)

Dagene som kommer blir lange og innholdsrike. Og lærerike! Jeg drar med meg pc og telefon, og skal prøve å blogge litt underveis. Jeg skal ta litt ekstra notater når det handler om barn/familie og lavkarbo, for det er dere interessert i!

Takk for alle tilbakemeldinger på give awayen. Jeg noterer alle gode tips. Jeg har lest gjennom alle, og trakk ut Synne. Hun skriver:

Først må jeg bare si for en flott bok du har gitt ut! Jeg har kjøpt den og er kjempe fornøyd! :)  Og for en utrolig god følelse å lese innledningen din om din tid som sukkermonster.. Alt du skriver er som å høre meg! Hvis noen har vært like sukkermonster som jeg er, så ser jeg lys i tunnellen.. Kanskje jeg også kan klare å lære meg å leve et sukkerfritt liv og få ro i sjela.. :)

Jeg kunne tenkt meg at du skrev om: Hvordan man skal klare å leve mest mulig sukkerfritt og hvordan å unngå å falle tilbake til sukkeravhengigheten når man i selskaps situasjoner kanskje spiser "vanlig" kaker eller godteri. Har man alltid med seg eget sukkerfritt godteri og kaker?

Neste uke kommer intervjuet i Hjemmet, og det handler om nettopp dette. Jeg  kommer til å skrive om flere av tipsene deres, men Synne - det er altså du som får bestille en iherb-kurv. Send meg en mail med hva du ønsker til fristendelavkarbo@yahoo.no.

Min siste pakke fra iherb inneholdt forøvrig kokosolje. Uten smak til å steke i, og med smak til bounty til jul. Nå som det er smørmangel, kan jeg bli enda flinkere til å steke i kokosolje. Det er så mye rimeligere på iherb! Bildene er linket:

Denne koster i underkant av 12 dollar, altså rundt 70 kroner. Denne har svært god kvalitet!

Denne steker jeg i. Rimelig og god til steking. Den koster cirka 50 norske kroner. Tilsvarende koster Cocosa extra virgin cirka 189 og vanlig 129. Det er altså mye å spare. Men: det kan godt hende at Cocosa har bedre kvalitet.  Det kan man se på marmoreringer og kjenne på lukten. Jeg er iallfall superfornøyd med begge disse.

Da skal jeg gjøre meg klar for frokost. Nå har jeg endelig kommet i gang med å blogge fra mobilen, så nå er det fare for flere små i-farta-innlegg...

Ha en flott lørdag!