Denne suppen tar utgangspunkt i oppskriften til min svigerinne Kjersti. Gjett om den falt i smak :)
 Jeg har laget en liten vri, rett og slett fordi jeg pleier å ta det jeg har når jeg lager mat. Jeg har i litt mer grønnsaker, og originaloppskriften er med creme fraiche. Nydelig ble den likevel!
 
 Du trenger (til 4 porsjoner):
 3 kyllingfileter
 1 buljongterning (jeg brukte grønnsak-)
 0,5 liter vann
 1/2 boks kokosmelk (jeg brukte Santa Maria sin, både den kremete og vannete delen)
 1 dl fløte (kan erstattes av kokosmelk)
 2 ts currypaste og/eller litt sambal oelek
 1/2 purre
 1/2 boks babymais
 1 stor paprika
 brokkoli
 blomkål
 champignon
 asparges
 pepper
 Slik gjør du:
 Skjær kyllingen i biter og stek den. Kok opp vann i en stor kjele og løs opp buljongen. Skjær alle grønnsakene i biter og ha i vannet. Tilsett kokosmelken og fløten (min kjære liker ikke smaken av kokosmelk, så den måtte kamufleres litt). La kyllingen trekke med i kjelen de siste minuttene. Avhengig av størrelsen på bitene, går det raskt å koke grønnsakene.
 PS: smak til med currypasten og sambal oelek De varierer i smak og styrke, så det er lurt å ta i litt og litt.
 Velbekomme!
  
 
 																																	   																																	
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar