Denne suppen tar utgangspunkt i oppskriften til min svigerinne Kjersti. Gjett om den falt i smak :)

Jeg har laget en liten vri, rett og slett fordi jeg pleier å ta det jeg har når jeg lager mat. Jeg har i litt mer grønnsaker, og originaloppskriften er med creme fraiche. Nydelig ble den likevel!

Du trenger (til 4 porsjoner):

3 kyllingfileter

1 buljongterning (jeg brukte grønnsak-)

0,5 liter vann

1/2 boks kokosmelk (jeg brukte Santa Maria sin, både den kremete og vannete delen)

1 dl fløte (kan erstattes av kokosmelk)

2 ts currypaste og/eller litt sambal oelek

1/2 purre

1/2 boks babymais

1 stor paprika

brokkoli

blomkål

champignon

asparges

pepper

Slik gjør du:

Skjær kyllingen i biter og stek den. Kok opp vann i en stor kjele og løs opp buljongen. Skjær alle grønnsakene i biter og ha i vannet. Tilsett kokosmelken og fløten (min kjære liker ikke smaken av kokosmelk, så den måtte kamufleres litt). La kyllingen trekke med i kjelen de siste minuttene. Avhengig av størrelsen på bitene, går det raskt å koke grønnsakene.

PS: smak til med currypasten og sambal oelek De varierer i smak og styrke, så det er lurt å ta i litt og litt.

Velbekomme!