En bit og du er hekta! Dette er konfekten som er avbildet på forsiden av boka og på headeren her på bloggen. Det er en enkel konfekt, men svært god. Mmmm!
100 gram mørk sjokolade
2 ss fast kokosolje
1/2 ts havsalt
1 dl pekannøtter
I denne oppskriften bruker jeg Freia 70 % sjokolade, men bruk den du liker. Jeg bruker kokosoljen uten smak og Maldon havsalt som jeg knuser i en morter. Det kan også knuses ved å legge det på en fjel og presse med den flate siden av en stor kniv. Jeg kjøper pekannøtter rimelig på iherb, men det fins i små poser fra Den lille nøttefabrikken i de fleste butikker, der nøtter i løsvekt står.
Smelt sjokoladen og rør inn kokosoljen, havsalt og pekannøtter. Hell røren i konfektformer og sett de kaldt. De trenger et par timer å stivne på. Superenkelt!
Husk å oppbevare disse i kjøleskapet, som det meste av alt det gode vi lager på lavkarbo.
Mmmm, sier jeg bare.
Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar