Himmel, for et vær! Jeg har vært hjemme med pjusk tulle i dag. Og med hele 21 grader i SKYGGEN, var det fantastisk å snike seg ut og ta en kaffe i sola. Jeg håper håper håper dette blir påskeværet!
Og apropos påske... Det er kanskje på tide å begynne å planlegge påskeegget? I fjor lagde jeg et stort egg med lavkarbosnop. Det var jeg raus på, jentene fikk lov kose seg endel med det snopet. Påskeaften fikk de hver sine egg, som jeg var litt strengere med.
Til påskeegget i fjor lagde jeg (bildene er linket til oppskriftene):
Fudge
Bounty
Vaniljekremtopper – som dyppes i sjokolade
Valnøttmarsipan – uten tvil den beste marsipanen jeg vet om!
Dødelige mandler (mandler med salt og agavenektar)
Jentene er også med å bestemme, og det er ikke sikkert det blir helt det samme inneholdet i år. Det er ikke alt som er helt strikt lavkarbo, men det er et mye bedre alternativ enn vanlig snop til jentene og gjester. På påskeaften får de et egg med vanlig snop - eggene fra Anthon Berg er favoritten.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar