Visste du at torsdag kalles restetorsdag? Dagen for å bruke restene man har i kjøleskapet. Hos oss besto restedelen i gårsdagens middag av grønnsaker. I kjøleskapet hadde jeg også en indrefilet av svin, og tilsammen ble dette en supergod og enkel wok.

Du trenger:

5-600 gram indrefilet, skåret i strimler

en god bit kål

2 gulrøtter

1 paprika

Noen champignoner

litt hvitløk

salt og pepper

chili/sambal olek og 1/2-1 ss sukrin eller 1 god spiseskje sweet chili saus

Slik gjør du:

Skjær grønnsakene i strimler eller biter. Varm stekepannen og ha i litt kokosolje. Ha opp i grønnsakene, og la de surre til de er blitt litt myke - men samtidig beholder sprøhet. Avhengig av størrelsen på grønnsakene tar det 2-5 minutter. Mot slutten tilsetter du hvitløk og chili. Kålen tar opp smaken av disse på en helt nydelig måte, derfor tilsetter jeg dette i grønnsaksblandingen.

Legg grønnsakene på tallerken. Tilsett litt mer kokosolje, og stek kjøttet raskt.

Når kjøttet er stekt, tilsetter du grønnsakene igjen, og blander det hele godt sammen. Enkelt og godt - Einar var strålende fornøyd ;)

PS: Hvis barna ikke liker chili, tar du av litt grønnsaker og litt kjøtt før du tilsetter dette.

Velbekomme!