Akkurat nå spiser jeg mye egg, og da er det deilig å variere de litt. Wrap av egg er elsket av mange. Det er enkelt, det er enkelt å variere, og det er mettende. Denne er også melkefri. I stedet er det litt kokos"fløte" i oppskriften. Har du sett denne boksen:
Dette er en flytende, tykk kokosmelk. Hvis du rister boksen godt før den åpnes, blandes kokosmelken godt - selv om den har litt varierende konsistens. Den har mild, god kokossmak, og er helt nydelig i kaffen. Enda bedre og mer lettvint enn kokosmelk på boks. Den har imidlertid 3 gram karbohydrater per 100 gram, mot 1 gram i den vanlige til Santa Maria.
Til 2 wraps trenger du:
4 egg
3 ss vann
1 ss kokosfløte
salt
pepper
Bland dette gjerne sammen i et litermål, slik at du får like mye røre til hver wrap. Jeg steker de i litt kokosolje (da flyter røra lettere ut), og steker de på hver side. De blir forholdsvis fuktige, så jeg legger de på en tallerken med tørkepapir på for å trekke ut litt fuktighet.
Deretter fylles de med hva du måtte ønske! Mine ble fylt med rester fra gårsdagens tacomiddag. Jeg har spist hele tre slike i dag... Til frokost, lunsj og kvelds, og så har jeg en igjen til i morgen. My lunch is a wrap!
Velbekomme!
Click to view slideshow.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar