Dette er enkel og god hverdagsmat. Det tar litt tid totalt sett, men det er lettvint å lage.

Jeg lagde lasagne til middag i dag, en stor porsjon til to familier. Stort sett pleier jeg å lage en liten egen til meg, med skivet squash i stedet for pasta. I dag ble det altså fylt sqaush i stedet. Til kjøttsausen brukte jeg karbonadedeig, ulike krydder, tomatpure og tomatsaus fra Jacobs. Jeg tok av en liten porsjon kjøtt til meg.

Det myke kjøttet i squashen skrapes ut med en skje. Denne innmaten hakkes opp og blandes med kjøttet. Deretter legges kjøttblandingen i, og toppes med litt ost hvis du vil.

Til en hel squash gjetter jeg på at jeg brukte 100-150 gram kjøtt. Jeg hadde litt ost på også. (Jeg tok Ann Kristins paleo-challenge, men spiser meieriprodukter innimellom). Squashen stekes på 20-25 minutter ved 200 grader.

Og det beste av alt - det smakte kjempegodt! Velbekomme! Og dette må da passe godt i lunsjboksen også?