Lappene mine kjenner dere jo godt. Jeg går aldri lei av de! Har du tenkt på at de kan varieres? Du kan nemlig bruke finraspet eple/pære/gulrot, most banan, most avokado og så videre i røra. Du kan sløyfe sukrin, og du kan bruke kokosfløte i stedet for melk. Sistnevnte gir faktisk ingen smaksforskjell. Bruk fantasien og hva du har i kjøleskapet. Kanskje moste bær i røra er godt også?

I går lagde jeg paleo-lapper. Lapper laget med kokosfløte og raspet gulrot og kanel. Nam! Oppskriften på gulrotlapper er slik:

4 mellomstore egg

4 ss sukrin (kan sløyfes)

1 dl kokosmel

1 ts fiberhusk

kardemomme/evt kanel

1,5 dl melk/kokosfløte/kokosvann eller lignende

1 finraspet gulrot

Bland først egg (og evt sukrin). Tilsett deretter det tørre. Tilslutt tilsetter du væsken, deretter gulrot. La røra svelle noen minutter. Bruk 1 ss røre til hver lapp, røra gir ca 14 lapper. Stekes på litt over middels varme i stekepanna.