Mange av dere kjenner dere sikkert igjen i denne beskrivelsen Elin kom med i går. Dere er alltid så flinke til å komme med råd og tips, og nå lurer jeg på om dere kan hjelpe henne littt?

Er rett før jeg detter av hele lavkarboen nå føler jeg.Har gått på dette i ett halvt års tid nå og er veldig fornøyd på mange måter,spesielt med magen,den er blitt mye mindre oppblåst,er ikke masse overvektig fra før,hadde ca 10 kg og gå ned,tatt ca 5 på lavkarbo.MEN….Jeg synes alt blir vel mye styr må jeg ærlig si….Og når hverken mann eller barn er interressert i denna maten blir d MYE grubling på måltider og planlegging så ALLE blir fornøyde,synes jeg står på kjøkkenet hele tida jeg asså.Og jeg er veldig glad i brød,orker ikke middagsrester og egg til frokost og lunch jeg i lengden.Så nu har jeg rett og slett gått hen og kjøpt meg Ingers superrug. Kjøpte d groveste jeg kunne finne.Inneholder ca 10,4 karbo per skive a 35 g.,derav sukkerarter 0,5…..virker ikke detta ok da? Blir gjerne til at jeg spiser en eller to skiver til frokost og to til lunch for tida…..og det nyyyyyter jeg! Men så har jeg da blitt redd for og fortsette m alt fettet i middagen og kveldsmaten min,så d har vel blitt mer grete roede/fedon lignende middager da.For jeg blir redd for å blande mer karbo m vanlig lchf fett mengde,HUFFAMEG"! Er så forvirret asså….what to do. I dag hadde jeg wok til middag,m kylling byggris og grønnsaker…….d eneste fettet var olje og litt smør som jeg stekte kylling i…. For d første blei alt litt tørt og kjedelig og for d andre blei jeg liksom ikke sånn go mett…hadde litt rester til kveldsmat også men sitter nå og er kjempe sulten og SJESSEN….Huff asså….vet ikke hva jeg skal gjøre jeg. Har prøvd og bake endel lavkarbo men synes ikke detta er godt rett og slett….Huff,nu fikk jeg syta litt her ja! ;)))

Noen tips eller gode råd…..? ;)

Min kommentar: Elin, jeg bruker ikke så mye tid på kjøkkenet, jeg. Nå drikker jeg smoothie til frokost, den må jo lages. Hvis jeg spiser lunsj, er den noe enkelt som f eks avokado og reker med majones. Gjengen min her hjemme spiser jo ris/pasta/potet, så til middag lager jeg kjøtt/fisk, ulike grønnsaker, tilbehør til de og evt saus. Jeg tar heller smør på maten enn saus. Ved å lage middag på den måten, er det bare en kjele med ekstra tilbehør til de andre som må til.

Stort sett spiser jeg ikke kveldsmat, men hvis jeg er sulten kan jeg ta litt pålegg, nøtter, oliven og ost eller lignende.

Håper du får gode svar!