God morgen, fine lesere!

Takk for at dere ikke gikk i taket over minsta som drakk kaffe. Da vi skulle bestille, prøvde jeg å få henne til å bestille kakao som de andre. Hun nektet, og skulle ha kaffe mokka. Det var servitøren som foreslo å lage den koffeinfri. Så langt tenkte ikke jeg ;)

De siste dagene har jeg kost meg med en ny lavkarbo-bok! Jeg fikk nemlig den største boken på markedet i posten for litt siden: LCHF for hela familjen av Monique Forslund!

Bildet er linket :) Boka er så fin, med mat og tips helt fra babyens første mat. Den har også en teoretisk del om bra mat i barnehager, praktiske råd, for eksempel om vitaminer, mineraler og antioxidanter. De øvrige kapitlene omhandler frokost, lunsj og middag, tilbehør, mellommåltid og fredagsmys.

Jeg vet at boka kommer på norsk senere, men vet ikke når. Den anbefales! Designmessig minner den om min, så jeg tror det er en bok som passer dere godt ;)

Er det noen som husker at jeg lagde eplemos i høst, med sukrin? (Litt artig å lese igjen innlegget. Det var i oktober, en varm høstdag i høstferien med hele 17 varmegrader. Da vi grillet ute her om dagen, var det i den samme vennehagen, en varm vinterferiedag med hele 10 grader ;)).

Da jeg lagde eplemosen, frøs jeg ned to begere, for å teste hvordan sukrinen ville oppføre seg. I forigårs tok jeg opp ett beger. Vet dere, det smakte helt som nylaget! Sukrinen har ikke krystallisert seg, så dette fungerer utmerket!

Og jammen smakte det ikke godt med en blanding av tyrkisk yoghurt, cottage cheese, eplemos og kanel. Mmmmm!

Snart vender vi nesene mot Oslo. Vi skal opp på Frogneseteren (tror jeg) og ake med barna :) I kveld blir det middag, vin og skravling. Gleder meg! Håper dere skal fine ting i helgen, kjære dere. En god helg ønskes dere alle♥