Mmmm, i dag skal jeg spise sjokolade! Min kjære skal jobbe, men som den moderne og selvstendige kvinne jeg er, kan jeg jo kose meg med sjokolade, rødvin og Frustrerte fruer helt selv. Vi tok feiringen litt på forskudd i går, nemlig. Her er en enkel grunnoppskrift, og min all-time-favorite: sjokolade med pekannøtter og havsalt!
100 gram mørk sjokolade
2 spiseskjeer fast, smakløs kokosolje (30-50 gram)
Det hele smeltes sammen, avkjøles litt, og så kan man tilsette hva man ønsker. Min absolutte favoritt er med 1/2 teskje knust maldonsalt og pecannøtter. Jeg må bare si at alle som har smakt den, liker den. Kokosoljen gjør at den mørke sjokoladesmaken dempes, slik at mange som egentlig ikke liker mørk sjokolade, liker denne. Ellers kan du bruke hva du vil av nøtter.
Og den kan selvfølgelig gis bort! Hell den over i former, eller lag en stor sjokoladeplate! Platen er på cirka 300 gram. Jeg hadde likt å få en slik, pent pakket inn i sølvpapir:
Det er mange måter å servere konfekten på! På samtlige bilder er det konfekt med havsalt og pekannøtter.
Innlegget har vært presentert tidligere.
Velbekomme! Ha en skjønn Valentine, kjære dere ♥
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar