Gårsdagens middag er en klar favoritt her hjemme. Denne oppskriften brukes til både kjøttboller, burgere og kjøttbrød. Det er så god smak på disse! Jeg lager alltid dobbel porsjon - minst, slik at det er litt til kveldsmat og lunsj også.

Det er klart disse tar litt lenger tid enn ferdigkjøpte burgere eller kjøttboller. Men det går raskt å kjøre sammen deigen. Deretter bestemmer man selv hvor mye tid man skal bruke på å forme de. Jeg gjør det enkelt med burgerne og former de bare lett i panna.

400 gram kyllingkjøttdeig

1 ts salt

1 ts chili&lime krydder

1 ts rock&sea salt

hvitløkskrydder

paprikapulver

malt spisskummen

1 eggeplomme

2 ts tacosaus

Først arbeider du kjøttdeigen og saltet sammen. Deretter tilsetter du resten av krydderet. Til sist arbeider du inn eggeplommen og tacosausen. Form boller eller burgere ut ifra ønsket størrelse. La de steke seg ferdig på en side før du snur de i panna.

Server med diverse grønnsaker og dressing.

Velbekomme!